Vaaleista vielä kerran – KIITOS!

Posted on Posted in Blogi

Vaali-illan tulos oli lopuksi tasan 500 ääntä, mikä oli aivan mahtava tulos.  Vaali-iltana fiilis oli käsittämättömän hieno tiimin kanssa läheytystä seuraten. Tunnevuoristorata oli kyllä melkoinen.

Mutta tässä hieman vielä siitä, mistä lähdettiin.

Vihreiden listalle ehdokkaaksi asettumiseni varmistui kesäkuun lopussa, josta alkoi kampanjani rakentaminen.

Teimme jo kesällä paljon duunia kampanjan eteen, sillä kaikki piti rakentaa alusta saakka nettisivuista alkaen ja aikaa ei ollut kuin kolmisen kuukautta.  Natalia lupautui kampanjapäällikökseni, ja teimmekin suunnattoman paljon tunteja yhdessä kampanjan eteen.  Olen äärimmäisen kiitollinen hänen tekemälleen työlle koko kampanjan eteen.  Ilman häntä koko homma olisi voinut lässähtää pannukakuksi.  Natalian lisäksi kokosimme ystävistämme avuksi loistokkaan kampanjatiimin, joka oli proaktiivisen aktiivinen ja täysin korvaamaton apu kampanjan toteutuksessa.  Ilman tätä hienoa ihmisjoukkoa, joka uskalsi haastaa huonot ideat ja luoda uudet loistavat ajatukset ei leikistä olisi tullut mitään.  Olen myös suuresti kiitollinen jokaisen tuomasta henkilökohtaisesta panoksestaan.

Kokonaisuutena nautin kampanjan tekemisestä todella paljon.  Hauskaa oli, vaikka työ välillä rankkaa olikin pitkinä päivinä.  Parhaimmillaan aloitettiin seitsemältä aamulla ja lopetettiin vasta puolen yön jälkeen.  Kuitenkin tiimin ja ystävien kannustavat kommentit antoivat paljon voimaa jaksaa eteenpäin.  Erityisen hienoa minusta oli tiimin oma asenne ja halu lähteä rakentamaan asiapohjaisesti Tamperetta paremmaksi ja korjaamaan sen epäkohtia.

Loppujen lopuksi koko kampanjan tekemisen ja materiaalien vääntämisen, muun muassa ratikoiden rakenteluiden, videokuvailujen, katuliitutempausten, Hämeenkadun appron kiertelyjen, Ghost-Bustersien ja asbestipukujen, puolimaratoonien ja monien muiden tapahtumien jälkeen vaali-ilta oli meille hyvin suosiollinen.  Saatu positiivinen palaute pitkin kampanjaa täysin ventovierailta auttoi meitä kaikkia jaksamaan ja yrittämään entistä kovemmin.  Kiitos siitä siis teille kaikille!

Tuosta 500:sta äänestä ja koko työstämme olen uskomattoman ylpeä.  Saimme viidenneksi eniten ääniä Tampereen vihreistä opiskelijan 1 500 euron budjetilla.  Myös koko puolueen tulos oli oikein hyvä ja yhteistyö kanssaehdokkaiden kanssa myös yli puoluerajojen oli monipuolista ja hauskaa.

Oman menestykseni taustalla uskon olleen erottuva profiilini sekä vahva kampanja sekä -tiimi.  Nyt nöyrästi otan vastaan sen vastuun joka minulle on annettu ja lupaan tehdä parhaani Tampereen viemiseksi eteenpäin!

Kiitoksia vielä kerran kampanjassa mukana olleille, tukijoille sekä äänestäjille koko sydämestäni, että olitte mukana tekemässä tämän mahdolliseksi!

-Jaakko