Miksi äänestää minua?

Posted on Posted in Blogi

Tein blogauksen, jossa summaan miksi toivon sinun harkitsevan äänestäväsi minua numerolla 103.

Jos haluat ehdokkaan, joka ei jää istumaan käsiensä päälle seuraavaksi neljäksi vuodeksi vaan tekee ja saa aikaan, niin harkitse äänestäväsi minua. Olen jo kokenut poliitikko, puolueen varapuheenjohtaja ja kaupunginvaltuutettu, ja tiedän miten järjestelmä toimii. Minulla on nälkää ja virtaa edistää yhteisiä asioitamme tarmokkaasti.

Yleinen virhe on taktikoida äänestävänsä jotain muuta, koska ajattelee että tietty ehdokas menee joka tapauksessa läpi. Jos haluat että juuri sinun mielestäsi paras ehdokas menee läpi, äänestä häntä. Valtuustoon pääsee vain äänillä. Ja jos haluat jonkun tietyn puolueen politiikkaa, niin äänestä juuri sitä puoluetta.

Ystäväni ja kollegani kuvailevat minua näin:

AIKAANSAAVA – ”Ahkera tekemisen meininki, pelottomuus, halu ja osaaminen paremman maailman luomiseksi”

VISIONÄÄRINEN – ”Jaakko ei jää paikalleen, hän on kehittäjä, jonka katse on kohti tulevaisuutta”

LUOTETTAVA – ”Voi luottaa siihen, että Jaakko hoitaa!”

YHTEISTYÖKYKYINEN – ”Politiikassa yksikään valtuutettu tai puolue ei saa yksin mitään aikaan. Jaakko vie asioita läpi ja saa muodostettua enemmistöjä taakseen.”

Tulevalle valtuustokaudelle olen koostanut kolme teemaa, joihin toteuttamiseksi aion erityisesti tehdä töitä.

1. TERAPIATAKUU TAMPEREELLE

Mielenterveyspalveluiden inhimillisesti kestämättömät ja yhteiskunnalle kalliit jonot ovat vain pahentuneet koronapandemian myötä.  Mielenterveyspalvelut on vihdoin tuotava helposti kaikille saataviksi, ja Terapiatakuu takaisi kuukauden sisään hoidon jokaiselle.

Olen tehnyt useita asiaa edistäviä valtuustoaloitteita ja haluan jatkaa tätä työtä.

2. LISÄÄ RAITEITA JA LUONTORETKEILYÄ

Ilmastokriisin ja luontokadon torjuminen ei ole pois Tampereen viihtyisyydestä – päinvastoin! Arki sujuu ja luonto kiittää, kun rakennetaan kattava lähijunaverkosto, kunnon pyöräteitä ja laajennetaan ratikkalinjoja. Kirsikkapuita puistoihin ja lahopuuta lähimetsiin. Tampere ansaitsee myös kansallispuiston Kintulammille – luontoretkeily on iso mahdollisuus myös kaupunkimme matkailulle.

3. KOULUTUSTA, OSAAMISTA JA TYÖTÄ KAUPUNKIIN

Tulevaisuuden osaajat ratkaisevat tulevaisuuden ongelmia. Tämän osaamisen perusta on laadukas ja yhdenvertainen koulutus. Toimiva kaupunki mahdollistaa yritysten kukoistamisen nousevista startupeista kansainvälisiin suuryrityksiin. Tamperelaisten osaajien tulee voida kouluttautua ja työllistyä sekä yrittää ja onnistua Tampereella.

Näiden teemojen lisäksi lupaan toimia liikunnan, yhdenvertaisuuden ja kestävän tulevaisuuden puolesta kaikissa tilanteissa.

Kysy rohkeasti lisää

Voit tutustua minuun ja tekemääni politiikkaan lisää verkkosivuillani, joissa kerron tarkemmin muun muassa tekemistäni valtuustoaloitteista.

Jos sinulla nousee vielä jotain kysymyksiä, niin ole rohkeasti yhteydessä minuun sosiaalisen median kanavissa tai heitä whatsapp viestiä (045 652 0589).

Toivon, että voin olla luottamuksesi arvoinen!
-Jaakko M