Ehdolle eduskuntavaaleihin 2015!

Posted on Posted in Blogi

Eduskuntatalo1

Hyvät ystävät!

Olen kunniasta kiitollinen ja vatsassani on perhosia, sillä minut on valittu vihreiden ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin 2015!! Kiitos tästä luottamuksenosoituksesta ja erityiskiitos myös kaikille tällä matkalla jo mukana olleille ystäville, tukijoille ja äänestäjille.

Kuinka minusta tuli eduskuntavaaliehdokas? Teille jotka ette seuraa aktiivisesti politiikkaa tiedoksi, että toimin muun muassa Tampereen kaupunginhallituksen jaostoissa, valtuustoryhmän varapuheenjohtajana ja Tampereen ammattikorkeakoulun hallituksessa.  Nykyiset tehtäväni ovat antaneet minulle paljon poliittista pääomaa. Lisäksi valtakunnan tasolla toimintani vihreiden talouspoliittisen työryhmän puheenjohtajana sekä puoluevaltuuskunnan jäsenenä ovat antaneet arvokasta ja tarvittavaa kokemusta kansanedustajan tehtävissä toimimista varten. Kuitenkaan pelkät cv-merkinnät eivät tee minusta hyvää kansanedustajaehdokasta.

Kokemukseni lisäksi olen energinen tiimipelaaja ja omaan vahvan tekemällä valmiiksi -asenteen.  Lisäksi työssä auttaa varmasti positiivisen ja sosiaalisen elämänasenteeni tuoma vaikuttava yhteistyöverkosto sekä juuri valmistuvan kauppatieteiden maisteri -koulutuksen tuoma laaja näkemys yhteiskunnasta, sen ongelmista ja ratkaisuista.

Kokemuksistani vaikuttamistyössä olen oppinut, että maailmaa muutetaan paremmaksi kuitenkin vain yhdessä.  Ehdokas voi olla vain tasan niin hyvä kuin hänen tukijoukkonsa ovat. Olen tällä matkalla tosissani ja uskon hyvin mahdollisuuksiimme onnistua.

Jokainen maakunta, Suomi valtiona ja maailma ympäristönä kohtaavat omanlaisiaan haasteita, joihin on olemassa oikeudenmukaisia, omanlaisiaan ratkaisuja. Poikkipoliittisella yhteistyöllä, aidolla keskustelulla ja tekemisen meiningillä voidaan kuitenkin saada ihmeitä aikaan. Politiikka on joukkuepeli.

Päättäjänä haluan kaikissa päätöksissä ottaa kvartaaleja pidemmän ajan ympäristö-, talous- ja sosiaalisen vastuun kysymykset huomioon. Erityiset kampanjateemat liittynevät seuraaviin kokonaisuuksiin, jotka tarkentuvat vielä matkan varrella.

  • työn, yrittäjyyden ja sosiaaliturvan parempaa yhteensovittamista tarvitaan heti työn kannustavuuden lisäämiseksi.
  • tasa-arvoiset, laadukkaat terveyspalvelut ihan kaikille ovat mahdollisia rohkeilla ja luovilla ratkaisuilla myös tulevaisuudessa. 
  • vahva kestävä talous Suomen uuden kasvun veturiksi. Clean-tech eli Puhtaan teknologian ala kasvaa taloudellisesti nopeiten ja oli jo vuonna 2011 suurempi liikevaihdoltaan kuin koko Suomen metsäteollisuus.  Samalla ratkaisemme maailman ympäristöongelmia askel kerrallaan.
  • koulutus on investointi kansakunnan tulevaisuuteen, eikä sitä voi ulkoistaa Aasiaan. Osaamisesta ei pienellä ja vientivetoisella Suomella ole varaa säästää.

Toivon, että voit lähteä kannustamaan minua tässä jännittävässä ja mielenkiintoisessa projektissa. Jokainen kannustaja tämän ”maratoonin” varrella auttaa jaksamaan hurjasti eteenpäin! Kannustusjoukoissa voit osoittaa tukesi ja olla vain mukana – jokainen tekee vain mitä itse haluaa ja ammattimaisessa tiimissä on helppoa olla mukana. Voit liittyä sivun alta olevasta linkistä.

Tästä lähtee tämän vuoden hauskin projekti liikkeelle. Tervetuloa mukaan seuraamaan Facebookissa ja liittymään kannustusjoukkoihin!

Miksi mukaan kuvalla
Klikkaa kuvaa suuremmaksi. Liity kannustusjoukkoihin linkin kautta!

LIITY MUKAAN KANNUSTUSJOUKKOIHIN: http://jaakkomustakallio.fi/liity-kannustusjoukkoihin/