Tule mukaan kampanjastarttiin!

Posted on Posted in Blogi

1_Webpage - Slider2 copy

Hei Sinä! Tervetuloa tutustumaan Jaakon ja Olgan eduskuntavaalikampanjoihin maanantaina 29.9. klo 17.00. Tässä on mahtava mahdollisuus päästä katsomaan, mitä ison eduskuntavaalikampanjan kulisseissa tapahtuu!

Mukana ex-kansanedustaja Rosa Meriläinen, joka puhuu aiheesta kuinka tehdään repäisevä kampanja! Rosa on ehdottomasti parhaita puhujia aiheesta ja osaa kampanjatyön kouluttamisen tempaavalla otteella.

Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollista jäädä kuulemaan tarkemmin ehdokkaidemme kampanjoista ja teemoista. Tämän jälkeen jakaudutaan kampanjaryhmiin ja voit jäädä keskustelemaan, ideoimaan ja suunnittelemaan joko Jaakon tai Olgan kampanjaa (tai vaikka molempia!). Halutessasi voit myös liittyä tukiryhmiin. Suurin osa tukiryhmäläisistä on ensikertalaisia kampanjoinnissa, joten omasta kokemuksesta ei tarvitse huolehtia!

Saavu siis paikalle ja ota mukaan myös anoppisi sekä kaikki muut kampanjoinnista kiinnostuneet tutut! Äänestämisen lisäksi kampanjatyöhön lähteminen on paras keino muuttaa maailmaa :)

Tapahtuma järjestetään panimoravintola Plevnan peräkabinetissa!

Tutustu ehdokkaisiin lisää!
Olga Haapa-aho (050 3030 437), http://olgahaapa-aho.weebly.com/
Jaakko Mustakallio (045 6520 589), http://jaakkomustakallio.fi/