Muutetaan maailmaa – ei ilmastoa!

Posted on Posted in Blogi

Tiedote

Tampereen kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja, KTM, 31-vuotias Jaakko Mustakallio asettuu ehdolle kevään eduskuntavaaleihin Pirkanmaan vaalipiiristä. Mustakallio on Tampereen toisen kauden kaupunginvaltuutettu ja Vihreiden nuorten entinen puheenjohtaja. Hän on toiminut myös muun muassa Vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtajan avustajana.

– Päätös ehdolle lähtemisestä kypsyi joulun tienoilla. Nyt valtakunnan politiikkaan tarvitaan rohkeutta tehdä inhimillisiä valintoja. Kampanjassa keskitymme kolmeen päätavoitteeseen. Ensinnäkin ilmastonmuutos on pysäytettävä. Toiseksi eriarvoisuutta on vähennettävä tarjoamalla laadukasta koulutusta jokaiselle asuinpaikasta ja vanhempien tulotasosta riippumatta. Lisäksi haluamme inhimillisyyttä ja tukea ihmisten arkeen esimerkiksi 600 euron perustulolla ja vahvoilla julkisilla palveluilla, sanoo tuore eduskuntavaaliehdokas Jaakko Mustakallio.

Valtakunnallinen gallupkannatus enteilee nyt vihreille ennätyksellisen hyvää vaalikevättä. Kuluneena vuonna Mustakallio on ollut Pirkanmaalla paljon esillä puolustamassa Tampereen luonnonsuojelualueita, kitkemässä rasistisia järjestöjä ja kaatamassa sote-uudistusta.

– Haluan tarjota työpanokseni ja osaamiseni kaikkien pirkanmaalaisten käyttöön sekä toimia maakuntamme edustajana eduskunnassa. Luonto, laadukas koulutus ja vahvat julkiset palvelut tarvitsevat nyt määrätietoista puolustajaa enemmän kuin koskaan, kiteyttää Mustakallio.

Lisätietoja:
Jaakko Mustakallio, 045 652 0589