Ehdolla OP Tampereen edustajistovaaleissa

Posted on Posted in Blogi

Hyvät OP Tampereen omistaja-asiakkaat!

Olen ehdolla OP:n edustajistovaaleissa. Olisi todella hienoa, jos voisit äänestää minua edustajaksesi numerolla 143 päättämään pankin asioista puolestasi. 😊

Miksi minua kannattaisi näissä vaaleissa äänestää? Äänestämällä minua äänestät sen puolesta, että:
– OP on moderni finanssitalo, joka elää monipuolisesti ihmisten elämässä mukana.
– OP lainoittaa ja investoi rohkeasti Tampereen kehitystä ja työllisyyttä parantaviin yrityksiin ja hankkeisiin.
– Pivo ja OP-mobiili ovat tulevaisuudessakin alan parhaimmat mobiilipalvelut.
– Tampereellakin tarjotaan uusia kaivattuja palveluita, kuten OP:n yhteiskäyttöautoja asiakkaiden käyttöön.

Olen finanssialaa opiskellut kauppatieteiden maisteri sekä asuntovelallinen. Minulla on työkokemusta OP ryhmästä vakuutusasiantuntijan sekä kehittämisprojektityöntekijän tehtävistä yhteensä neljän vuoden ajalta.

Ja jos et muuta syytä äänestämiseen löydä, niin äänestäneiden kesken arvotaan monipuolisesti palkintoja, pääpalkintona hybridiauto vuodeksi käyttöön. Minua äänestämällä lupaan tehdä myös kaikkeni, että seuraavissa vaaleissa arvotaan hybridien sijaan sähköautoja. 😊

Äänestys päättyy su 19.11. Äänestämään pääset täältä: https://www.op-edustajistonvaalit.fi/