Kaupunginhallituksen edustajanpaikat

Posted on Posted in Blogi

Kaupunginhallitus nimesi minut toimimaan edustajanaan Tampereen kaupunkiliikenne liikelaitoksen johtokunnassa sekä Tampereen toisen asteen koulutuksen johtokunnassa.  Kiitos luottamuksesta!

Nyt on viimein kauden luottamuspaikat osaltani jaettu ja työ pääsee myös johtokuntatasolla alkamaan.  Sainkin pikapuhelun TKL:n johtokuntakokouksesta heti valinnan jälkeen, johon päivän varoitusajalla onneksi pääsin osallistumaan.

Kaupunginhallituksen edustaja toimin johtokunnissa kaupunginhallituksen äänenä puhe- ja läsnäolooikeudella.  Tarkoituksena on varmistaa yhtenäinen linja ja ohjaus kaikissa kaupungin toiminnoissa.

Toisen asteen koulutuksen johtokunnassa tulee puhuttamaan varmasti seudun ammatillisen koulutuksen yhdistyminen Treduksi sekä lukiokoulutuksen muutospaineet.  TKL:n johtokunnassa puhuttanee pormestariohjelman viiden prosentin kulkutapaosuuden kasvutavoite.

Odotan tulevien haasteiden ostalta hyviä oivalluksia johtokunnissa joita uskon osaavalla ja asiantuntevalla joukolla tulevan paljon.