Tervetuloa mukaan Mustakallio -tukijoukkoihin

Politiikka on joukkuelaji. Iso joukko ihmisiä, jotka jakavat samat arvot ja tavoitteet päättää toimia yhteisten asioiden puolesta. Mustakallio -tukijoukoilla on rohkeutta muuttaa maailmaa paremmaksi ja siivittää mainio ehdokkaamme ajamaan haluamiamme asioita. Jokainen antaa vain sen verran ison panoksen, minkä itse haluaa ja tärkeintä on, että kampanjaa tehdään aina positiivisella asenteella ja että kaikilla on hauskaa!

Kampanjatiimiin tarvitaan monenlaisia ihmisiä ja monenalista osaamista. 

- Kuka tahansa voi liittyä kampanjatiimiin mukaan! Sinulla ei tarvitse olla mitään erityisiä taitoja, mutta haluat olla mukana. Apua tarvitaan ja sinulle löytyy varmasti juuri sinulle sopiva tapa auttaa.
- Tarvitsemme ihmisiä suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumia. Tehtävät voivat olla kahvin keittämistä itse tapahtumassa tai tavaroiden roudausta. 
- Tarvitsemme teksti- ja kuvanikkareita, jotka voivat kirjoittaa ehdokkaan tukena blogeja ja mielipidekirjoituksia sekä osaavat ottaa hyviä kuvia. 
- Tarvitsemme ihmisiä jakamaan esitteitä oman asuinalueensa postilaatikoihin tai jakamaan esitteitä tiimin osana ihmisvilinään. 
- Tarvitsemme some-sotureita ideoimaan sosiaalisen median kampanjaa ja levittämään tietoa kampanjastamme kampanjan eri some-kanavissa. 

Mukaan liityt olemalla yhteydessä kampanjapäällikköön tai liittymällä facebook-ryhmäämme tai tulemalla mukaan kampanjatapaamisiimme. 

 

Klikkaa kuvasta liittyäksesi facebook -ryhmään

 

LISÄTIETOJA:
Ole yhteydessä kampanjapäällikkö Minna Manniseen kysyäksesi lisätietoja:

Minna Manninen
0400512818
kirjeitaminnalle@gmail.com

Lahjoita kampanjaan

Auta meitä saavuttamaan yhteiset tavoitteemme ja tee mikrolahjoitus kampanjaan!

Liity kampanjatiimiin

Maailma muuttuu, kun sitä yhdessä muutetaan!