Osallistu

Liity kampanjan tukiryhmään

Liity mukaan kampanjan Facebook-ryhmään. Ryhmässä mukana oleminen ei vaadi, eikä edellytä mitään. Mutta jos haluat osallistua enemmänkin kuin vain seurailemalla, ryhmässä pääset vaikuttamaan kampanjaan esimerkiksi erilaisten äänestysten, kommentointimahdollisuuksien sekä tapahtumiin osallistumisen kautta.

Ryhmään voi kutsua vapaasti kampanjasta kiinnostuneita kavereita! Se on sallittua ja jopa suotavaa, mikäli tunnet maailman muuttamisesta kiinnostuneita henkilöitä.

Osallistu somessa

Löydät minut FacebookistaInstagramista ja Twitteristä. Tägää minut mukaan keskusteluun tai tapahtumakuviin. Voit myös seurata kampanjan julkaisuja tunnistella #jaakko2019.

Lisää Facebook-kehys profiilikuvaasi

Lisää Facebook-profiiliisi päälle kehys, jolla voit ilmaista tukesi kampanjalle ja maailman muuttamiselle.

Edusta upeissa kampanjamateriaaleissa

Kampanjamme on teettänyt upeita Muutetaan maailmaa – ei ilmastoa kangaskasseja, pinssejä ja haalarimerkkejä. Pinssejä on myös vihreinä slogan-pinsseinä. Kampanjamateriaaleja jaetaan kampanjatapahtumissa ja niitä voi pyytää kampanja-aktiiveilta.

Pinssejä ja haalarimerkkejä jaamme ilmaiseksi kaikille maailman muuttamisesta kiinnostuneille, kangaskassin saa omakseen 10€ lahjoitusta vastaan ja niitä voi ostaa myös Tammelan Oma Barista. Kassi voidaan myös postittaa sinulle kotiin 20€ lahjoitusta vastaan, olethan tällöin yhteydessä kampanjapäällikkö Jaakko Vuorioon osoitetietosi toimittamiseksi.

Lahjoita kampanjaan

Kampanjan tukeminen lahjoituksella on iso ja korvaamaton apu. Vaalityön tekeminen ei nimittäin ole ilmaista ja maailman muuttaminen vaatii taloudellisia resursseja.

Kutsu Jaakko sinun tapahtumaasi

Kutsu minut kahville, kylään tai tilaisuuteesi! Mukavalla asialla maailman muuttamisesta tulisin mieluusti kotiin/olohuonetenttiin/tupailtaan tai vaikka järjestön kevätkokoukseen keskustelemaan! Keskustellaan, miksi maailmaa on muutettava! Miten se voitaisiin yhdessä tehdä? Mitä yksilöt voivat tehdä ja miten yhteiskunnan rakenteita taas pitäisi muuttaa?

Ota yhteyttä

Älä epäröi ottaa yhteyttä suoraan ehdokkaaseen tai kampanjapäälllikköön. Voit myös ehdottaa omaa ideaasi kampanjaan osallistumiseksi.

Kampanjapäällikkö Jaakko Vuorio, 040 8390944, jaakko.vuorio@gmail.com

Ehdokas Jaakko Mustakallio, 045 652 0589, jaakko.mustakallio@vihreat.fi